Hårslev Kirke

Du er her:

Bibelselskabet

På dette link kan du se Bibelselskabets hjemmeside. Du kan blandt andet se kommende søndags tekst.

Kirkeministeriet

Klik her for at komme ind på Kirkeministeriets hjemmeside

Den danske salmebog online.

Klik her for at komme til "Den Danske Salmebog Online"

Personregistrering

Klik her for at komme ind på personregistrering, hvor du kan finde attester og formularer.

Sogn dk

Her kan du komme ind på Sogn dk

sogn.dk/haarslev-nordfyn/

Konfirmandtilmelding med NEM-id

Forældre hvis barn skal konfirmeres skal tilmelde barnet til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID på dette link:

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Forældre kan tilmelde deres barn til konfirmationsforberedelse indtil 30. september året før konfirmationen. Konfirmationsforberedelsen begynder i august.

Man bedes tilmelde sit barn i forbindelse med konfirmandindskrivning den 18. august kl. 17.00 i Hårslev kirke.

Hvis en eller begge forældre ikke har NemID kan tilmelding ske ved henvendelse til præsten.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt sognepræst, Nana Hauge tlf. 64831170, mail
nha@km.dk

Ingen begivenheder fundet.

Pyntning i forbindelse med kirkelig handlinger

I anledning af kirkelige handlinger er der mulighed for at der kan sættes lysestager eller vaser i bænkerækkerne. Vi har 33 bænkerækker i skibet og 18 bænkerækker i  sideskibet.

Der er mulighed for at kombinere med f.eks lysestager i hver 2. række og vaser i hver 2. række.

Man er velkommen til selv at pynte kirken dette skal blot aftales med graveren. Ligeledes kan graveren stå for at bestille blomsterne til pyntning af kirken. Udgiften til blomsterne skal man selv dække.

Alt henvendelse ang. pyntning af kirken skal ske til graveren. ( 29111635)